Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Scandal PSD-PNL pe necazul strămutaților. Bîrcă îi recomandă lui Iordache „să-și țină de averile lui”

Senatorul Ion Iordache, președintele liberalilor gorjeni, taxat de social-democrați după ce a promis că va rezolva problema terenurilor strămutaților de la Albeni în 30 de zile, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Anca Bordușanu, secretar general al PSD Gorj, a făcut un filmuleț în localitate și i-a transmis senatorului să-i fie rușine că i-a mințit pe oameni.

240 de familii au fost strămutate din satul Seciuri al comunei Roşia de Amaradia, în urma alunecărilor de teren, iar guvernul le-a construit case, în 2006, la Câmpu Mare. Oamenii au acte pe locuinţe dar nu și pe terenuri.

Senatorul Ion Iordache afirmă că a făcut tot ce-a ținut de el în privința terenurilor pe care se află casele strămutaților de la Câmpu Mare, numai că, acum, primăria așteaptă un răspuns de la Agenția Domeniilor Statului. Liderul PNL Gorj comentează că este lipsă de bun simț din partea social-democraților să acuze, când conduc județul de 30 de ani.

Primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, îl acuză pe senatorul Ion Iordache că face prea multe promisiuni pe care nu le poate respecta.

”El se crede un mega om! Înțeleg că are averi, dar ar fi cazul să-și țină de averile lui!” comentează Bîrcă.  

Comment here