Din JudetStirile Zilei

Scandal PSD-PNL la Samarinești. Giurgescu: Am solicitat verificarea legalității documentelor

Este scandal între social-democrați și primarul liberal ales anul trecut, în comuna Samarinești.

PSD îl acuză pe Iulian Giurgescu că n-a făcut nimic în cele 8 luni de mandat și că ”distruge comuna prin incompetență”. Liderul social-democraților, fostul primar Marian Ardeiu, spune că toate investițiile începute de fosta conducere fie au fost abandonate, fie se lucrează greu.

Comuna Samarinești s-a confruntat, în ultimele săptămâni, și cu lipsa apei deși a plouat. Marian Ardeiu acuză lipsă de implicare din partea conducerii primăriei.    

Primarul liberal Iulian Giurgescu ne-a explicat de a ce a apărut un blocaj în continuarea proiectelor începute de fosta administrație PSD a comunei Samarinești: a cerut verificări de la instituțiile statului, pentru că au fost emise documente în perioada de după alegerile locale până când a preluat mandatul.  

În privința rețelei de gaze, Giurgescu spune că studiul de fezabilitate făcut de fosta conducere a primăriei nu este bun, de aceea nu a continuat investiția. Cel mai important obiectiv pentru edil este obținerea unei finanțări pentru asfaltarea drumurilor. Localitatea nu are un metru de asfalt.

Comment here