Din JudetStirile Zilei

SCANDAL pentru un camion cu lemne! Primarul Bucurescu, foc și pară pe polițiști: La Dincă, au stat la poartă până la 6.00 dimineața!

A fost scandal, în noaptea de marți spre miercuri, în comuna Slivilești pentru un camion cu lemne. Primarul Sorin Bucurescu și-a ieșit din pepeni după ce polițiștii au oprit camionul chiar în fața primăriei, pe trecerea de pietoni. Edilul i-a acuzat pe oamenii legii că l-au umilit pe proprietarul lemnelor, un pensionar de 74 de ani.

Aurel Pomagă, de loc din Craiova, a venit la Slivilești, comuna sa natală, pentru a-și achiziționa lemnele de iarnă. După ce a cheltuit mii de lei pentru a fi în regulă, a aflat de la polițiști că actele de însoțire a mărfii au fost completate greșit de pădurarul care și-a dat avizul pentru efectuarea transportului. Numărul de înmatriculare al remorcii fusese trecut greșit în documente.

Bătrânul din Craiova a fost ajutat de câțiva bărbați să taie și să încarce lemnele în camion. Oamenii i-au acuzat pe polițiști de abuz.

Nervos din calea afară, primarul Sorin Bucurescu a tunat și fulgerat  împotriva polițiștilor, acuzându-i că se leagă de proprietari dar închid ochii la ”hoții care fură lemnul cu sutele de metri cubi”.

Sorin Bucurescu a comentat că polițiștii au făcut exces de zel, în condițiile în care mai multe echipaje au staționat, preț de câteva ore, lângă camionul cu lemne.

În cele din urmă, camionul cu lemne a rămas indisponibilizat, iar șoferul a fost amendat cu 5000 de lei. Primarul Sorin Bucurescu i-a acuzat pe oamenii legii de aroganță și cinism.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here