StiriStirile Zilei

SCANDAL: Pecingină, în colimatorul LIDERILOR de la Rovinari. ”PNL pierde 10% în Gorj din cauza lui”

SCANDAL între Gheorghe Pecingină și liderii sindicali Constantin Mitrescu și Manu Tomescu.

Deranjați că vicepreședintele PNL Gorj i-a criticat la un post local de televiziune, sindicaliștii de la Termocentrala Rovinari reacționează. Pecingină este acuzat de manipulare și încercare de a-i denigra pe liderii sindicali. În plus, i se reproșează că a trecut, de-a lungul timpului, pe la mai multe formațiuni politice și că a înființat sindicate “galbene”.

“PNL pierde cel puțin 10% în Gorj avându-l în partid pe Pecingină”, spune Constantin Mitrescu, președintele Sindicatului Energia Rovinari.

Pe pagina de socializare, Manu Tomescu îl numește pe Gheorghe Pecingină “Coana Mița Traseista”. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari acuză că avocatul ar avea interese financiare în mișcarea sindicală.

Manu Tomescu este deranjat și de faptul că Gheorghe Pecingină l-a acuzat că le-ar cânta în strună lui Sorin Boza și Constantin Mitrescu.

În replică, Gheorghe Pecingină afirmă că liderii sindicali sunt vinovați, în proporție de 90%, de faptul că CE Oltenia a ajuns acum în impas.

“Mitrescu și Tomescu sunt două trompete sindicale, nu sunt lideri sindicali pentru că au apărat conducerea companiei”, zice vicepreședintele PNL.

Pecingină nu vrea să răspundă acuzațiilor lansate de Manu Tomescu. Îl consideră „un lider mic”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here