Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL pe reducerea vârstei de pensionare! Vîlceanu: Dăncilă a dat AVIZ NEGATIV

”Dăncilă nu a susținut niciodată minerii și energeticienii din Gorj!” spune Dan Vîlceanu după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea mult așteptată, de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie. Liderii PNL Gorj sunt supărați, considerând că în primul tur al alegrilor prezidențiale, cei de la PSD i-au păcălit pe mineri și energeticieni că legea nu va fi dată. Deputatul Mihai Weber, liderul PSD, spune însă că important este cine a făcut legea, adică parlamentarii social-democrați din Gorj.

După multe vești proaste, vine în sfârșit una foarte bună pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Legea făcută de PSD privind reducerea vârstei de pensionare a fost promulgată, miercuri, de președintele Klaus Iohannis. De actul normativ beneficiază circa 8.000 de salariați ai CEO: vor primi câte 4 luni de vechime pentru fiecare an lucrat în condiţii deosebite de muncă. Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, acuză PSD că a răspândit știri false, întreaga campanie electorală, cum că legea nu va fi promulgată.   

Vîlceanu crede că, în turul doi al alegerilor prezidențiale, situația se va schimba în minerit și energie.

”O să fim în stradă să vorbim cu oamenii, să le spunem adevărul cu dovezi!” anunță deputatul liberal care amintește, în același timp, că fostul premier Viorica Dăncilă a dat aviz negativ reducerii vârstei de pensionare în minerit și energie.

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a postat și miercuri, pe Facebook, un mesaj prin care îi cerea președintelui Klaus Iohannis să promoveze legea de reducere a vârstei de pensionare pentru condiții deosebite de muncă.

Weber reafirmă că noua guvernare PNL îndreaptă, din nou, țara spre austeritate.

Cât despre faptul că Dăncilă a dat aviz negativ Legii de reducere a vârstei de pensionare, liderul PSD Gorj spune că important este cine a făcut legea și cine a susținut-o și votat-o în parlament.

”Vreau să-l văd pe Dan Vîlceanu cât luptă pentru memorandumul privind certificatele!” declară Weber.

ică

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here