Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL pe noul proiect! Romanescu: Au dat jumătate din Strada Ciocârlău lui Sarcină!

”Dacă nu era acest proiect pe fonduri europene, PNL nu și-ar fi dorit să pună mâna pe Transloc” a acuzat, luni, Adrian Tudor, viceprimar PSD al Târgu-Jiului.

Reacția vine după ce, săptămâna trecută, primarul liberal Marcel Romanescu a semnat proiectul, în valoare de 24 de milioane de euro, de modernizare a transportului în comun în municipiu. PSD Gorj a acuzat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că edilul se laudă cu proiecte demarate de fosta administrație a orașului.  

 ”Proiectele care, acum, sunt semnate au fost viziunea consilierilor PSD și a lui Florin Cârciumaru” a declarat, luni, și viceprimarul Tudor.

Tudor este convins că liberalii nu s-ar fi zbătut ”să pună mâna” pe conducerea societății Transloc, dacă n-ar fi existat proiectul pe fonduri europene. Consilierul municipal PNL, Mihai Paraschiv, a fost instalat, recent, în postul de director al societății de transport în comun. 

”Înainte de a depune proiectul, pe mandatul meu, am aflat că jumătate din Strada Ciocârlău era în posesia domnului Sarcină! Nu se pot lăuda cu acest proiect. În afară de a dona teren unor potentați ai vremii, n-au făcut nimic” a reacționat primarul Marcel Romanescu, la acuzațiile social-democraților.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here