MotruStirile Zilei

Scandal monstru pe Direcția Publică Motru. Morega: Dan Matei, un om de nimic! Matei: Morega se teme de justiție!

Este bătaie mare între liberali și social-democrați, la Motru, pe Direcția Publică. Cele două tabere se amenință cu DNA și plângeri penale.

Primarul PSD Cosmin Morega  este nemulțumit că liberalii ar vrea să-l promoveze la cârma societății pe Dan Matei, fostul consilier personal al fostului primar Gigel Jianu. Morega zice că angajații Direcției Publice sunt la un pas de grevă și că societatea riscă să fie închisă.

Morega îi acuză pe liberali că au făcut, în ultima vreme, tot felul de demersuri ilegale pentru a pune mâna pe conducerea Direcției Publice Motru.

Primarul PSD consideră că ceea ce se întâmplă la Direcția Publică Motru este un abuz grosolan și amenință cu plângerea la Parchet. Morega nici nu vrea să audă de instalarea lui Dan Matei la șefia societății.

În replică, Dan Matei zice că primarul Cosmin Morega se teme de o posibilă instalare a sa la conducerea Direcției Publice Motru pentru că are un dosar la DNA Craiova.

Matei recunoaște că-și dorește să conducă Direcția Publică și spune că, dacă va reuși să obțină postul, va stopa furturile din banul public.

Comment here