Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandal la Transloc! Viceprimarul Popescu a aflat că s-au făcut ANGAJĂRI, deși a scăzut numărul de curse, din cauza pandemiei

Este scandal pe tema Transloc la Târgu-Jiu. Viceprimarul Aurel Popescu susține că s-au făcut angajări pe bandă rulantă, fiind aduse chiar și persoane fără carte de muncă, în mandatul actualului director, Mihai Paraschiv. La rândul său, Paraschiv spune că este amenințat cu greva de un grup de salariați care cere majorări salariale.

Popescu a discutat cu unul dintre liderii de sindicat din cadrul societății Transloc. Viceprimarul Târgu-Jiului consideră ilogic să fie angajați șoferi în această perioadă, în care a scăzut numărul de curse, după ce mai multe firme din oraș și-au trimis oamenii în șomaj.

Viceprimarul Popescu a fost informat că la Transloc ar fi fost aduse și persoane ce ar presta activități  fără carte de muncă.

Aurel Popescu anunță că va solicita conducerii societății de transport în comun un raport detaliat privind modul în care au fost cheltuiți banii, în mandatul actualului manager, Mihai Paraschiv.

În replică, Mihai Paraschiv spune că există un grup de salariați în cadrul Transloc, care amenință cu greva și blocarea activității, dacă nu vor fi majorate lefurile.

Paraschiv îi recomandă viceprimarului Aurel Popescu să stea acasă, în această perioadă de epidemie de coronavirus, nu să intoxice spațiul public cu tot felul de informații. În privința angajărilor, șeful Transloc spune că au fost aduși 2 mecanici și 2 persoane pentru curățenie, în vreme ce 4 șoferi au fost detașați de la altă societate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here