Stirile Zilei

Scandal la Săcelu. Acuzații între noul primar și fostul primar al comunei

Scandal între fostul și actualul primar din Săcelu pe cadourile de Crăciun.

Florin Jurebie, edilul care a pierdut mandatul, îl acuză pe cel care a preluat conducerea primăriei că deturnează fondurile alocate copiilor din comună.

 Fostul edil susține că, printr-o hotărâre, aprobată, marți, de Consiliul Local, s-a dublat suma stabilită pentru acordarea de cadouri, în perioada sărbătorilor de iarnă, iar beneficiari vor fi nu doar copiii, ci și alte categorii de persoane.

 “În campanie se spunea că am dat cadouri ca mită electorală, iar, acum, sumele sunt duble”, acuză Jurebie.

Fostul edil, care a rămas consilier local, susține că proiectul aprobat nu indică în mod clar către cine vor merge cadourile din bani publici.  „Din banii acestor copii se vor lua cadouri și se vor împărți la alte categorii, pe prietenii, pe nepotisme”, a mai acuzat Florin Jurebie.

Actualul primar susține că majorarea sumei pentru cadouri s-a făcut din economia realizată din faptul că școlile au fost închise. “Aceste cadouri vor fi acordate la fel cum s-au acordat în anii precedenți”, zice Gheorghe Dumitrelea.

Primarul Gheorghe Dumitrelea recunoaște că din banii alocați prin hotărâre de consiliu vor fi acordate cadouri și persoanelor prinse pe Legea 416, la ajutor social.

Gheorghe Dumitrelea îl acuză pe predecesorul său, Florin Jurebie, că a lăsat primăria cu datorii foarte mari.

Comments (1)

  1. Rusine acest Jurebie sa lase gura nu a făcut nimic pentru comuna, doar pentru el. Îi place scandalul doar atât. Sa lase noul primar sa facă ce nu a fost el în stare. Foarte bine ca se aloca bani mai mulți pentru copii ei sunt viitorul dar ce sa știe un infatuat

Comment here