Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL la PMP. Săvoiu: În campanie, Davițoiu s-a plimbat. Eu am strâns voturi

E scandal la Partidul Mișcarea Populară după ce Liviu Andrei și Ion Săvoiu au fost lăsați fără sprijin politic iar Leonida Belgher a fost îndepărtat din fruntea organizației PMP Alimpești. Motivul oficial al sancțiunilor: neimplicarea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Numai că, Săvoiu zice că președintele Nicolae Davițoiu este cel care nu s-a implicat iar Belgher îi cere demisia.

Luni seară, Nicolae Davițoiu a venit cu sancțiunile pe care le anunța săptămâna trecută. Liviu Andrei și Ion Săvoiu au rămas fără sprijin politic, Leonida Belgher a fost înlăturat de la șefia organizației PMP Alimpești după ce, anterior, i se retrăsese și funcția de vicepreședinte, obținută la conferința de alegeri.

Consilierul județean Liviu Andrei consideră că decizia a fost una pripită. Zice că i s-a reproșat faptul că nu a fost la lipit de afișe, în campania electorală.

Andrei are de gând să atace în instanță decizia PMP Gorj de retragere a sprijinului politic.

Ion Săvoiu crede că Nicolae Davițoiu a luat decizia împotriva sa ”într-un moment de furie”.

Consilierul municipal PMP este convins că supărarea liderului de la județ are legătură cu scorul de 7,4% pe municipiu, obținut la europarlamentare, mai mare decât cele 6 procente scoase pe județ.

Spre deosebire de Andrei, Săvoiu nu vrea să atace în instanță decizia partidului.

Înlăturat din fruntea PMP Alimpești, în ciuda celor 17 procente obținute la alegeri, Leonida Belgher cere demisia lui Nicolae Davițoiu și organizarea unei conferințe județene de alegeri. În opinia sa, Ion Săvoiu ori primarul din Stejari, Robert Păiuși, ar putea ocupa scaunul de lider județean al PMP.

Nicolae Davițoiu nu vrea să reacționeze la atacurile colegilor de partid. Zice că sancțiunile au fost luate prin vot în Comitetul Executiv Județean, urmând să fie validate de conducerea centrală a partidului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here