LIFE

Scandal la Hollywood! Megan Fox și-a lăsat soțul să-i îngrijească odraslele și a fugit cu amantul

Scandal în cetatea filmului din Los Angeles, California! Actrița Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, s-a săturat iar de soțul ei, actorul Brian Austin Green (46 de ani) și a plecat de acasă. În urmă cu o săptămână paparazzi o surprindeau la cumpărături în Los Angeles și în loc să meargă cu produsele acasă, ea s-a dus la un hotel, relatează click.ro.

Se anunță un nou divorț în cetatea filmului? Se pare că izolarea la domiciliu cauzată de epidemia de COVID-19, a mai făcut o victimă. De peste 10 zile, Green stă în vila conjugală din Los Angeles cu cei trei copii Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 ani și Journey River, de 3 ani și speră ca Megan să revină. Conform surselor TMZ, Megan s-a plictisit și atunci a căutat un rebel precum Machine Gun Kelly, un rapper de 30 de ani, care a avut probleme cu drogurile și poliția. Recent, ea a fost văzută în mașina artistului, la o plimbare în doi.

Megan Fox s-a măritat cu Brian Austin Green, cunoscut pentru rolul lui David Slater din serialul ”Beverly Hills 90210”, în anul 2010. Însă, la scurt timp după ce l-a născut pe Noah, de 7 ani, Megan a vrut să divorțeze, fără ca cineva să afle motivele. S-au împăcat și l-a născut pe Bodhi de șase anișori. În urmă cu patru ani, Brian Austin Green a avut o serie de probleme de sănătate și Megan a vrut iar divorțul. S-au împăcat și la scurt timp s-a născut Journey River, de 3 ani. Acum, Megan a fost văzută în compania rapperului Machine Gun Kelly, de 30 de ani, și gurile rele susțin că ”a călcat strâmb” pentru că se plictisește de moarte lângă un soț cuminte cum e Brian.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here