Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL la Ambulanța Gorj. Ambulanțier: Ne-au trimis să recoltăm probe fără echipamente de protecție!

Este scandal la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, în plină epidemie de coronavirus!

Directorul medical Dan Vîlceanu este ținta pricipală a atacurilor, deși liderul sindical Cristi Aldescu a cerut inclusiv demisia directorului general, Constantin Mitroi. Nemulțumirile au izbucnit după ce a fost schimbată componența unor echipaje, care lucrau împreună poate și de 10-15 ani, dar și din cauză că nu s-au distribuit suficiente măști de protecție.

Cristi Aldescu

Ambulanțierul Cristi Popa spune că, vineri, un echipaj SAJ Gorj a fost trimis la recoltări de probe pentru testarea de coronavirus, fără niciun fel de echipament de protecție și fără ca mașina să fi fost dezinfectată.

Popa este nemulțumit că i-a fost schimbată asistenta medicală cu care lucra de ani de zile. Ambulanțierul SAJ Gorj îl acuză pe directorul medical Dan Vîlceanu că, în plină criză generată de epidemia de coronavirus, fumează în sala de mese.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, vrea ca problemele să nu mai apară public ci să fie discutate în interiorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Șeful CJ spune că nici alte ambulanțe din țară nu se pot lăuda cu dotări mai bune decât ceea ce există la Gorj. În perioada în care în România este instituită starea de urgență, ISU Gorj va coordona activitatea la Ambulanță.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Ambulantierul Cristi Popa ar trebui inainte de orice sa invete sa se comporte cu pacientii! Vorbeste de parca e stapin de sclavi.

Comment here