Minerit și EnergieStirile Zilei

SCANDAL între liderii sindicali. Pârvulescu, acuzat că face jocurile PSD

Este SCANDAL între liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Căldărușe, Marciuc și Iovan sar la gâtul lui Pârvulescu, acuzându-l de jocuri cu PSD, după ce liderul FNME a refuzat să semneze actul adițional la contractul colectiv de muncă, ce prevede acordarea a câte 90 de lei angajaților.

Celelalte trei federații- Univers, Petrom și Energetica- sunt de acord, dar Mine Energie nu. Adrian Marciuc, vicepreședintele Federației Univers, crede că Dumitru Pârvulescu se opune pentru că urmează să fie închisă Cariera Peșteana și va rămâne fără oameni în sindicat.  

Eugen Iovan, lider sindical la Turceni, crede că Pârvulescu este supărat după ce liberalii i-au schimbat directorii, la Peșteana. Îl acuză pe liderul FNME că face jocuri cu Partidul Social- Democrat.

Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, este supărat că Dumitru Pârvulescu l-a acuzat, la un post local de televiziune, de implicări politice.   

Căldărușe acuză că interese personale sau orgolii îl fac pe președintele FNME să nu semneze actul adițional la contractul colectiv de muncă.

Dumitru Pârvulescu susține, însă, că nu semnează actul adițional pentru că nu se respectă legea. Spune că suma ce trebuie acordată salariaților ar trebui să fie mai mare.

În replică la acuzația lui Iovan că face jocurile PSD, Dumitru Pârvulescu îi amintește liderului de la Turceni că a pierdut grupa de muncă pentru angajații termocentralei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here