Minerit și EnergieStirile Zilei

Scandal între lideri. Bunoaica: Pârvulescu, lovit cu scara trenului. Pârvulescu: Vedeți și dumneavoastră câți neuroni are!

Nicu Bunoaica îi acuză pe marii lideri sindicali din Complexul Energetic Oltenia că-i copiază revendicările și anunță că are de gând să facă un sindicat majoritar în cadrul companiei.

Totul după ce, cele trei mari federații din cadrul CEO- Federația Naționala a Sindicatelor din Electricitate Univers, Federația Naționala Mine Energie și Federația Sindicatelor Libere și Independente Petrol Energie- organizații sindicale ce reprezintă 93% dintr-un total de  peste 12.000 de angajați au emis o scrisoare deschisă către parlamentarii de Gorj, președintele Consiliului Județean și prefectu l de Gorj, prin care le solicită ”să facă demersurile necesare în vederea susținerii unor măsuri de protecție socială, ce se impun în perioada premergătoare aprobării planului de restructurare și decarbonare, înaintat Comisiei Europene”.

”Ei sunt vioara a doua, trimit maculatură” reacționează Nicu Bunoaica, inițiatorul protestului de la Târgu-Jiu.

Bunoaica anunță că are în plan constituirea unui sindicat majoritar în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, nu ia în calcul declarațiile făcute de Nicu Bunoaica despre care spune că ”nu înțelege fenomenul”.

Comment here