LIFE

Scandal între două mari artiste. Ce spune Niculina Stoican după ce Olguța Berbec a dat-o în judecată

Niculina Stoican a fost chemată la Tribunal de o altă cântăreață celebră, Olguța Berbec, artistă care face parte din Ansamblul ”Doina Gorjului”.

Niculina Stoican pare să treacă prin momente dificile în această perioadă, artista fiind implicată în ultima vreme în scandaluri care mai de care mai mari, arată Fanatik. Dacă cu Doru Gusman, cel care a acuzat-o pe cântăreața care conduce Ansamblul ”Maria Tănase” că l-ar fi umilit pe Petrică Mîțu Stoian, lucrurile vor fi reglate printr-un proces (încă nedeschis oficial), iată că Niculina Stoican a fost, deja, dată în judecată de o colegă de breaslă, Olguța Berbec.

La începutul acestei luni, Olguța Berbec a decis să o dea în judecată pe Niculina Stoican, la Tribunalul București. Reclamanta și pârâta se judecă, conform portalului instanțelor, într-o speță care privește drepturile de autor și cele conexe, în materie de proprietate intelectuală. Mai exact, se pare că procesul privește melodii care ar fi fost cântate de Olguța Berbec și, probabil, preluate fără acordul explicit al artistei și de Niculina Stoican.

Contactată de FANATIK, Olguța Berbec nu a dorit să vorbească prea multe despre procesul împotriva Niculinei Stoican.

”Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a precizat artista de 37 de ani, membră a Ansamblului ”Doina Gorjului”.

Despre Olguța Berbec se știe că era foarte apropiată de Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist i-a cântat la nuntă, în urmă cu 5 ani, și, anul asta, Mîțu i-a oferit costumul popular al mamei lui, după moartea acesteia.

Niculina Stoican nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest „război”, însă a ținut să spună că într-adevăr se va vedea cu Olguța Berbec în instanță, acolo unde se va vorbi verde în față despre melodia cu pricina.

„Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță. Atunci când mergem în instanță, nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a spus Niculina Stoican pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Comment here