Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandal în PNL Gorj! Atacat la ”ouțe”, Romanescu îl compară pe Iordache cu Șoșoacă

Liniștea a ținut puțin, este scandal în Partidul Național Gorj! Romanescu îl compară pe Iordache cu Șoșoacă.

Primarul liberal al Târgu-Jiului lansează acuzații în cascadă la adresa senatorului Ion Iordache care, în presa locală, a afirmat că Romanescu ”nu are ouțele suficient de mari și de tari ca să spună față în față dacă are o problemă”. Totul în contextul eventualei candidaturi a lui Iordache la șefia PNL Gorj.

Marcel Romanescu spune că nu l-a vrut pe Iordache candidat la parlamentare, pentru că a fost parașutat de la PSD cu o lună înainte de alegeri.   

Primarul Târgu-Jiului consideră inadmisibil ca o persoană venită de la PSD la PNL, înaintea alegerilor, să primească post eligibil de senator.  

Romanescu consideră că sosirea lui Iordache la PNL și candidatura acestuia pe primul loc la Senat a făcut ca scorul partidului să scadă dramatic în Târgu-Jiu, de la 46% la locale, la 21% la parlamentare.  

Primarul Târgu-Jiului amintește și că Ion Iordache a trecut prin trei partide într-un an de zile: ALDE, PSD și PNL și îi transmite senatorului că n-o să-l susțină niciodată, indiferent la ce funcție va candida. Romanescu compară mesajele publice ale lui Ion Iordache cu cele ale senatoarei AUR, Diana Șoșoacă.

Marcel Romanescu mai are ceva să-i reproșeze colegului său de partid: faptul că Ion Iordache a ales să-și facă propagandă electorală în presa care-l critica pe primarul Târgu-Jiului.

Romanescu a făcut trimitere și la contractele lui Iordache cu statul, în special la cele încheiate cu Consiliul Județean Gorj, condus de PSD.

Comment here