Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL fără precedent! Vîlceanu îl acuză pe George Romanescu! Şeful ITM Gorj: Nu sunt conversaţiile mele

Scandal fără precedent la Partidul Național Liberal Gorj, unde Dan Vîlceanu îl acuză pe fratele primarului Târgu-Jiului, șeful ITM Gorj, George Romanescu, că s-ar aflat în spatele campaniei de denigrare ce a culminat cu un articol în ziarul  ”România Liberă”. Vîlceanu a postat pe pagina de socializare fotografii cu discuții între Leonida Belgher și George Romanescu, în care este anunțată ancheta din ziarul național. Numai că, George Romanescu declară, într-un interviu pentru Radio Infinit, că nu sunt conversațiile sale. Belgher zice și el că discuțiile sunt din telefonul său, dar că nu au fost purtate cu George Romanescu ci cu un jurnalist. Și Marcel Romanescu a comentat, luni, pe tema scandalului, catalogându-l drept ”cancanuri”.

Dan Vîlceanu a făcut o postare șocantă, pe pagina de socializare, în weekend, acuzând că este ținta unei campanii de denigrare, pusă la cale de șefi de deconcentrate care au fost schimbați ori urmează să fie înlocuiți din funcții. Totul după ce, în presa locală și centrală, au apărut informații despre afacerile familiei liderului PNL Gorj și ultimul contract, de 3,8 milioane de lei, obținut de la Complexul Energetic Oltenia.

Pe facebook, Vîlceanu postează capturi ale unor discuții purtate pe WhatsApp între șeful ITM Gorj, George Romanescu și Leonida Belgher, unde este anunțată ancheta din ziarul România Liberă. Liderul PNL Gorj spune că a fost surprins să vadă așa ceva și că este dezamăgit de atitudinea șefului ITM.

Dan Vîlceanu afirmă că sunt neadevărate informațiile conform cărora ar exista un dosar la DIICOT, în care ar fi anchetate firmele familiei sale. Deputatul zice că știa, de două luni, că urmează o campanie de presă împotriva sa.

George Romanescu, șeful ITM Gorj,  neagă vehement că i-ar aparține conversațiile publicate de Dan Vîlceanu.

Leonida Belgher nu știe cine i-a făcut capturi ale conversațiilor din telefonul mobil. Dă asigurări, însă, că George Romanescu nu este implicat.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a catalogat drept „cancanuri” scandalul Vîlceanu-George Romanescu.

Romanescu a mai spus că și-a sfătuit fratele ”să nu se înconjoare de proști, pentru că nu poate merge prea mult înainte”.

Viorel Caragea susține, însă, că noul scandal de la PNL are legătură cu faptul că George Romanescu și-ar dori postul de prefect de Gorj iar Marcel Romanescu încă n-a fost anunțat oficial candidat al PNL, pentru un nou mandat de primar la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here