Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandal Bobaru –Pecingină. ”Este un neica-nimeni în politica gorjeană!”. ”Nu are demnitate și bărbăție”

Scandal Bobaru –Pecingină, după sancționarea primarului liberal de la Bumbești-Jiu.

”Pecingină este un neica-nimeni în politica gorjeană!” a comentat, la Interviurile Infinit FM, Constantin Bobaru care a fost deranjat de scrisoarea anti-PSD trimisă în localitatea sa, în ultimele zile de campanie electorală, și semnată cu numele său.

Primarul a declarat că epistola respectivă conținea acuzații neadevărate și că și-a amenințat cu plângerea penală colegii din PNL, dacă o distribuie.

Gheorghe Pecingină pune tunurile pe Constantin Bobaru pe care-l acuză că ”nu are demnitate și bărbăție”. În plus,  îi transmite că, la Dolj, 9 primari PNL au fost excluși din partid pentru că au susținut la alegerile europarlamentare altă formațiune politică.

Pecingină a postat și un mesaj pe pagina de socializare după atacurile lui Bobaru, în care afirmă că se consideră oaia neagră a PNL pentru că este de părere că ”trădătorii, indiferent de nume sau poziție trebuie executați”.

Vicepreședintele liberal mai spune că la asta s-a referit Marcel Romanescu, atunci când a acuzat blaturi PSD-PNL în politica gorjeană, la cazul Bobaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here