Stirile ZileiTârgu-Jiu

Șarapatin ar mai vrea un mandat de parlamentar

Elvira Șarapatin își dorește un nou mandat de parlamentar. Bătălia în PSD Gorj, pentru locurile eligibile pe listele parlamentare, se anunță una crâncenă. Circulă informații despre mai mulți doritori pentru poziția 2 la deputați. În condițiile în care, în această vară, am putea avea alegeri locale și parlamentare în același timp, la partidele politice au început discuții despre cei care se vor afla pe listele pentru Senat și Camera Deputaților.

La PSD Gorj, lupta ar fi crâncenă pentru locul 2 pe lista de deputați, primul urmând să fie ocupat de Mihai Weber. Mai multe persoane și-au anunțat intenția de a candida, inclusiv Elvira Șarapatin, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu.

Șarapatin a fost surpriza parlamentarelor din 2016, obținând mandatul de deputat de pe locul 4, și-n condițiile în care colegi din partid au acuzat-o că nici nu s-a implicat în campania electorală, făcând parte din staff-ul lui Ion Călinoiu, care candida ca independent. Acum, Elvira Șarapatin confirmă că-și dorește o nouă candidatură.   

Claudiu Manta, vicepreședinte PSD Gorj, își dorește să candideze la parlamentare. Nu spune, însă, pe care dintre liste, Senat sau Camera Deputaților.   

Senatorul Scarlat Iriza se va afla pe listele PSD pentru parlamentare, dar nu pe loc eligibil. Spune că vrea să facă un pas înapoi din prim-planul politicii.

Iriza declară că o posibilă organizare a alegerilor parlamentare odată cu cele locale, va avantaja PSD în Gorj. Crede că se pot obține ușor 3 mandate de deputați și unul de senator.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici Publice, crede că PSD va obține două mandate de deputat și unul de senator, în Gorj. Vede șanse de a-și reînnoi mandatul și-n dreptul liderului Pro România, Alin Văcaru.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here