Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Șarapatin: A doua oară, Iohannis nu mai poate respinge legea

Elvira Șarapatin crede că președintele Klaus Iohhannis va fi obligat, în cele din urmă, să promulge legea sa ce viziează și hidrocentralele de pe Jiu.

”Părerea mea este că în Camera Deputaților va rămâne la forma inițială. A doua oară, președintele n-o va mai putea respinge” declară deputatul PSD de Gorj, pentru Radio Infinit.

Legea lui Șarapatin, aprobată luna trecută în parlament, declară șantierele hidrotehnice obiective de interes național major, ușurându-se exproprierea pentru cauze de utilitate publică. Activiștii de mediu i-au cerut, însă, șefului statului să nu o promulge, motivând că modul în care a fost redactată deschide calea distrugerilor pe multe alte râuri din România.

Primarul orașului Bumbești -Jiu, Constantin Bobaru, amintește că statul român a investit aproape 200 de milioane de euro în cele două hidrocentrale de la Dumitra și Luncani, pentru a se ajunge ca lucrările să fie stopate la stadii de realizare de peste 95%. În opinia edilului, orice tergiversare înseamnă pierderi pentru statul român.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here