LIFE

Sarah Jessica Parker şi-a deschis primul magazin de încălţăminte

Actriţa americană Sarah Jessica Parker şi-a deschis primul magazin de încălţăminte în Manhattan, unde va comercializa creaţii proprii, o afacere pe care a început-o în urmă cu mai mult timp şi care s-a oficializat odată cu inaugurarea primului punct de vânzare, relatează EFE.

Sarah Jessica Parker a interpretat-o în serialul “Sex and the City” pe Carrie Bradshaw, cunoscută pentru obsesia sa pentru modelele de pantofi create de designerul Manolo Blahnik, în magazinele căruia lăsa aproape o avere. Actriţa este la rândul ei pasionată de pantofi şi a început să creeze propriile modele în paralel cu cariera sa cinematografică.

Jessica Parker a anunţat cu mândrie, pe reţelele de socializare, deschiderea primului său magazin situat la intersecţia dintre Fitfth şi Six Avenue, la adresa 31 West 54th Street, atrăgând atenţia că a luat toate măsurile de protecţie sanitară în contextul pandemiei de coronavirus.

“Deşi ne-am dori ca fiecare centimetru din noul nostru butic să fie plin de lume, vom lua măsurile de precauţie şi sanitare necesare astfel încât clienţii să fie în siguranţă”, a scris actriţa pe contul său de Instagram.

Printre modelele expuse se află balerini, pantofi sau sandale de petrecere cu tocuri foarte înalte, precum şi cizme.

“Avem încredere că vor putea intra magazin, păstrând însă distanţarea fizică, desigur” a precizat Sarah, postând o imagine din interiorul magazinului în care apar mai multe modele de pantofi din satin strălucitor.

Sarah Jessica Parker şi-a lansat deja cea de-a doua colecţie de încălţăminte pe platforma Amazon. Prima colecţie SJP a fost lansată în magazinele Bloomingdale’s, unde actriţa a petrecut o după-amiază primind clientele. În afară de pantofi, Sarah Jessica Parker vinde, pe site-ul său, accesorii, cărţi poştale şi chiar cărţi publicate prin propria editură, Editorial Director of SJP for Hogarth.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here