LIFE

Sânii Loredanei Groza, analizați de CNA. Artista, reclamată pentru ținuta indecentă

Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru ținuta decoltată cu care a mers la emisiunea matinală de la Antena 1, pentru a-și promova cel mai nou videoclip. Problema au reprezentat-o sânii Loredanei, lăsați la vedere de bluza complet descheiată, până la brâu.

Loredana Groza va fi nevoită să dea explicații pentru ținuta pe care a ales-o pentru a participa la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” luni, 3 noiembrie, anunță Pagina de Media. Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare.

Loredana a fost invitată în emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip. Artista a reușit performanța greu de imaginat de a fi mai sumar îmbrăcată decât asistentele din platoul emisiunii. Vedeta a ales niște colanți negri și o bluză cu mâneci bufante, asimetrică în partea de jos, strânsă în talie cu o centură din același material și, cel mai important, cu vedere generoasă la sâni.

După o primă parte în care cameramanii au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here