LIFE

Salman Khan și Iulia Vântur, împreună la TV

Ediția specială a emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, de vineri, 17 aprilie, a adus o imagine pe care multe televiziuni din toată lumea și-ar dori să o aibă. Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanță din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut și Salman Khan.

În premieră pentru o televiziune din România, în prag de sărbători, Adela Popescu (33 de ani) și Cove (45 de ani) au avut parte de o apariție surprinzătoare prin Skype. Iulia Vântur a intrat în direct, în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, iar în timp ce povestea despre viața ei din India, în cadru a apărut celebrul actor Salman Khan.

“Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paște”, a spus Iulia.

Rămasă oarecum fără replică după intervenția actorului în cadru, la întrebările prezentatorilor Adela și Cove, Iulia a mai adăugat câteva detalii despre Salman Khan: “Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanță. El face o mulțime de lucruri, este un om conectat cu natura”.

Actorul de la Bollywood intrase în cadru, în momentul în care a venit să vadă dacă conexiunea este bună și dacă totul decurge bine. Apoi, s-a retras. De remarcat că actorul purta barbă, fiind în continuare în doliu după nepotul său.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here