NovaciStirile Zilei

Sabin Cornoiu: Administrarea unitară nu rezolvă problemele la Rânca. E nevoie de foarte mulți bani

Noul prefect de Gorj, Corneliu Răducan Morega, vorbește despre o dezvoltare unitară și o soluție de guvernare comună la Rânca.

„La Rânca este un haos. Este nevoie de o colaborare între cele două primării, cea de la Novaci și cea de la Baia de Fier. Se impune o dezvoltare unitară a zonei și cred că se poate găsi o soluție de guvernare comună. Trebuie să se amenajeze noi parcări și trasee foarte bine stabilite și organizate pe străzile interioare, pentru turiștii care vin la Rânca. Zona are un potențial turistic foarte mare și este nevoie de o permanentă dezvoltare și adaptare la nevoile turiștilor“, a declarat Răducan în presa locală.

Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj și România, spune că administrarea unitară poate fi o soluție pentru Rânca, o zonă aflată în subordinea primăriilor de la Novaci și Baia de Fier.

La Rânca este nevoie de amenajarea de noi parcări, spunea prefectul Răducan. Sabin Cornoiu vorbește despre o parcarea supraetajată, dar nu se știe, deocamdată pe ce teren, pentru că primăriile nu au suprafețele necesare.

Rânca va fi plină și-n acest weekend, pentru că se poate schia, toate pârtiile și instalațiile fiind în funcțiune.

Comment here