Stirile ZileiTârgu-Jiu

S-a săturat să nu facă NIMIC! Săvoiu, DEMISIE din CL Târgu-Jiu. Lădaru: L-au sunat SECURIȘTII!

Declarații halucinante după demisia lui Ion Săvoiu din Consiliul Local Târgu-Jiu. ”Are numele de cod Mateuț! Este un joc pe care-l face la cererea securiștilor pe care-i reprezintă în consiliul local! Securiștilor nu le plac autoritățile deliberative” acuză Eduard Lădaru. Săvoiu a anunțat că pleacă din Consiliul Local Târgu-Jiu întrucât ”nu mai are rost să facă figurație”. Fostul lider PMP vrea să-și înființeze o asociație și să devină o voce a societății civile.

Cu 6 luni înainte de finalul mandatului, Ion Săvoiu și-a depus demisia din Consiliul Local Târgu-Jiu, considerând că nu s-a realizat nimic pentru oraș, în acest mandat.  Deși PMP i-a retras în vară sprijinul politic, Săvoiu a făcut contestație în instanță și-ar mai fi putut rămâne în consiliu până la alegerile locale.

Săvoiu a văzut doar ”scandaluri, mașinațiuni și înțepături politice”, la Târgu-Jiu, în acest mandat.  

Fostul consilier a anunțat că are de gând să-și înființeze o asociație care să-i permită să devină o voce în societatea civilă.

Eduard Lădaru, consilier municipal ALDE, acuză că Ion Săvoiu acționează la ordinul ”securiștilor”, făcând ”un joc penibil” împotriva autorității deliberative a orașului.  

Lădaru a fost deranjat că Săvoiu i-a acuzat pe consilieri că ar ”fura” banul public. În replică, alesul ALDE zice că nu consilierii, ci primarul și funcționărimea ”fură banul public”.

Viorel Caragea este de părere că Ion Săvoiu ar fi trebui să ceară și demisia primarului Marcel Romanescu, nu numai a consiliului local.  

Primarul Marcel Romanescu a fost surprins să afle că Ion Săvoiu a decis să-și dea demisia. Amintește, însă, că fostul consilier era hotărât, în primăvară, să strângă semnături pentru declanșarea unui referendum de dizolvare a consiliului local.  Edilul acuză că aleșii PSD și ALDE n-au făcut altceva decât să se opună dezvoltării orașului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here