SportiveStirile Zilei

S-a lăsat cu scandal. Cojocaru: Nu poți juca dacă ai un astfel de arbitraj! O să facem hârtie!

Derby-ul Târgu-Jiului,  dintre Viitorul și Pandurii, desfășurat sâmbătă  pe Municipal, s-a lăsat cu încăierare între jucători și oficiali. Călin Cojocaru a pus, din nou, tunurile pe arbitraj, acuzând că echipa sa a fost furată.  

Meciul dintre cele două echipe de Liga 2 din Târgu- Jiu s-a încheiat cu victoria gazdelor, obţinută în ultimele secunde de joc dintr-un penalty, scor 4-3. Partida a fost una spectaculoasă, în condițiile în care echipa lui Flavius Stoican, fosta Șirineasa, a condus detașat, cu 3-0, dar Pandurii a revenit și a egalat.

Călin Cojocaru a recunoscut debutul de meci dezastruos al elevilor săi, dar a acuzat vehement maniera de arbitraj. Golul marcat în minutele de prelungire, a făcut ca jucătorii și oficialii celor două echipe să fie la un pas de o bătaie generală.

În minutul 47, antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a primit cel de-al doilea cartonaș galben pentru proteste, a fost eliminat și trimis în tribună.

Flavius Stoican, antrenorul Viitorului Pandurii, și-a criticat elevii pentru faptul că n-au știut să gestioneze avantajul de 3 goluri din prima parte a partidei.  

Stoican a declarat că obiectivul Viitorului este poziționarea în primele 6 echipe din Liga 2, poate chiar cu șanse de a ataca promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării.

Comment here