Stirile ZileiTârgu-Jiu

S-a împuşcat în cap în faţa spitalului

Un târgujian de 35 de ani s-a împuşcat în cap, marţi, în mașina parcată în fața Spitalului Județean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Bărbatul a încercat să se sinucidă cu un pistol de asomat animale. Zgomotul făcut de pistol a atras atenția paznicului spitalului care l-a găsit și a alertat personalul medical. Șoferul a fost scos din mașină și transportat la UPU, în comă. Medicii au făcut tot posibilul sa îl salveze, dar într-un final l-au transferat la Craiova la Secția de Neurochirurgie. Conform gorjonline.ro, în urmă cu doi ani mai avut o tentativă de suicid și era cunoscut cu stări depresive.

„La data de 5 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în fața unității medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împușcare la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii S.M.U.R.D., pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu-Jiu.

În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării. Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unității, pentru continuarea cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a comunicat Poliţia Gorj.

Comment here