Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ruperea alianței NU i-a șters DEZAMĂGIREA. Planul lui Iordache

Nici ruperea alianței cu PSD nu i-a șters dezamăgirea. Ion Iordache recunoaște că ia în calcul crearea unui partid politic local.

Liderul ALDE Gorj a fost printre primii din județe, care au cerut ieșirea de la guvernare, în condițiile în care nu a reușit să obțină coordonarea activității Complexului Energetic Oltenia. Iordache afirmă, acum, că ruperea alianței cu social-democrații era previzibilă.

Ion Iordache nu crede că destrămarea alianței PSD- ALDE va afecta majoritățile din consiliul județean și consiliile locale din Gorj.

Deși alianța cu PSD s-a rupt, Ion Iordache se declară dezamăgit de ALDE și anunță că ia în calcul înființarea unui partid politic local. Totul depinde de oamenii care i se vor alătura în noul demers de înființare a unei formațiuni politice de la zero.

Fostul primar din Turceni exclude varianta de a trece la alt partid politic, alături de echipa pe care și-a format-o în ALDE Gorj. Și asta pentru că a constatat că, în toate formațiunile, decizia este luată de un grup restrâns de oameni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here