Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rujan, primul la Senat. Manta, locul 2 la Deputați. Ce spune Weber despre Cârciumaru

Cristinel Rujan, primul la Senat, Claudiu Manta pe locul 2 la Deputați.

Sunt propunerile agreate cu majoritate de voturi, luni, într-o ședință la PSD Gorj. Social-democrații gorjeni au decis că nu-i mai atribuie lui Florin Cârciumaru un nou mandat de senator. Lista urmează să fie aprobată și de conducerea centrală a partidului.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Weber nu crede că Florin Cârciumaru va pleca la altă formațiune politică, de supărare că nu deschide lista PSD la Senat. În presă s-a speculat că senatorul ar merge la Pro România.

Cosmin Morega, primarul Municipiului Motru, a fost cel care i-a propus pe fostul prefect Cristinel Rujan pentru locul unu la Senat și pe Claudiu Manta pentru locul 2 la Deputați.

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, spune că voința majorității primarilor PSD din județ este ca Rujan să fie primul la Senat.

Ceea ce se întâmplă la PSD Gorj, în privința listelor parlamentare, este privit cu interes în mediul politic. Nicolae Ivăniși, liderul ADN Gorj, crede că social-democrații încearcă să acapareze și alt electoral decât cel tradițional, de stânga, prin promovarea unor figuri care se încadrează mai degrabă în tiparul de dreapta.  

Comment here