Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rujan, declarație surprinzătoare: În magazie NU au fost niciodată depozitați reactivi

Declarație surprinzătoare a prefectului Cristinel Rujan, vineri, în scandalul reactivilor de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

”Când am făcut vizita la spital, am constatat că în magazia la care s-a făcut referire în spațiul public, nu au fost niciodată depozitați reactivi folosiți la analize medicale” a declarat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Rujan a anunțat că a dispus, totuși, verificări ale corpului său de control pentru ”a analiza respectarea legii în privința depozitării reactivilor” după ce, în presa locală, s-a afirmat c-ar fi fost păstrați într-o magazie insalubră.  

Jurnalistul Claudiu Matei a fost surprins să afle poziția prefectului de Gorj. Spune că, în urmă cu câteva zile, când au fost împreună la magazia SJU, magazionerul i-a arătat lui Rujan reactivi depozitați în acel loc.   

Pentru că vineri a fost Ziua Armatei și au avut loc ceremonii în centrul Târgu-Jiului, cei câțiva jurnaliști și lideri sindicali care au protestat, în ultimele zile, în fața Prefecturii Gorj s-au mutat în fața Spitalului.

Nicolae Ivan a comentat pe seama deciziei luate de managerul SJU, Gigel Capotă, de a strânge semnături de la angajații spitalului cum că sunt de acord să fie dați în judecată protestatarii.  

Managerul Gigel Capotă a explicat, pentru Radio Infinit, de ce a decis să facă tabele cu semnături pentru acțiuni în instanță: consideră că se duce o campanie de denigrare care face rău Spitalului Județean de Urgență.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here