Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rudele unui cunoscut interpret, revoltate. Primăria vrea să le facă drum prin gospodărie

Scandal pentru o palmă de pământ într-un sat de lângă Baia de Aramă, implicate fiind și rude ale cântărețului de muzică populară Neluțu Trandafir Titerlești.

Cearta a izbucnit chiar în satul Titerlești, acolo unde stă cântărețul care are domiciliul în Târgu-Jiu. Rude de-ale acestuia s-au trezit în situația de a rămâne fără circa 100 de metri pătrați de teren din gospodărie, pentru că autoritățile locale doresc să prelungească drumul din sat.

Primăria Baia de Aramă s-a judecat pentru terenul respectiv și a avut câștig de cauză la instanță, motiv pentru care un executor judecătoresc a venit să pună în aplicare decizia.

Rudele lui Neluțu Trandafir susțin că terenul în litigiu le-a aparținut mereu. Un vecin, însă, le contrazice. Omul își dorește ca drumul din sat să ajungă până la proprietatea sa.

Executorul judecătoresc venit să elibereze terenul de orice sarcini a fost pus în dificultate atunci când oamenii i-au cerut să explice cum se va face drumul atâta timp cât în mijlocul terenului se află un stâlp de curent.

Primarul din Baia de Aramă, Ilie Tudorescu, a declarat că este nevoit să continue procedurile de expropriere.

Comment here