Muzicale

Roxen – Spune-mi | Piano Version

Roxen a înregistrat o nouă versiune pentru balada „Spune-mi”, lansată în luna mai, cu un nou aranjament muzical, susținut doar de linia de pian.

După single-ul „How To Break A Heart”, Roxen revine la început de toamnă cu o melodie în acord cu melancolia anotimpului. Piesa „Spune-mi” are o nouă versiune, mai lentă, ce transmite mesajul piesei cu și mai multă intensitate.

„Am scris piesa împreună cu Florian Rus, căruia îi mulțumesc pentru această colaborare. Chiar dacă este o piesă melancolică, aduce în același timp energie, iar ritmul ei cu siguranță mă reprezintă”, spunea Roxen la apariția versiunii originale a piesei „Spune-mi”.

Roxen este promovată la nivel internațional, ca parte a unei strategii comune a Global și Warner. Global Records a devenit, recent, noul reprezentant exclusiv al Warner Music în România și vor colabora în vederea dezvoltării tinerei artiste. Printr-un parteneriat al TVR cu Global Records, în urma unei selecții, Roxen a devenit reprezentanta României la Eurovision. Deși ediția de anul acesta nu a mai avut loc, artista rămâne reprezentanta noastră la Eurovision 2021.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here