LIFE

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, agresată de iubit

Roxen a făcut plângere la poliție și trage un semnal de alarmă legat de violența domestică, după ce a fost agresată de fostul iubit. Artista vorbește pentru prima oară despre trauma ei. Mai mult, ea a cerut un ordin de restricție împotriva iubitului ei.

Roxen a declarat că a fost abuzată atât emoțional, dar și șantajată în repetate rânduri de fostul ei partener.

“Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a declarat Roxen, pentru protv.ro.

După ce a trecut prin aceste evenimente neplăcute, tânăra cântăreață a decis să depună o plângere la Poliție din cauza comportamentului tânărului care a agresat-o, scrie sursa citată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here