Muzicale

Roxen – Inimă Nu Fi De Piatră

Roxen a revenit cu o primă piesă după participarea la Eurovision. Noul single al artistei se numește “Inimă Nu Fi De Piatră” și este o reinterpretare a compoziției lui Edmond Deda, cu care Corina Chiriac obținea “Cerbul de bronz” la Festivalul Internaţional “Cerbul de Aur” din 1971. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon, producția fiind semnată de Alex Cotoi.

Roxen este originară din Cluj și cântă de la vârsta de 7 ani. După lansarea primului single alături de Sickotoy – “You Don’t Love Me”, a urmat piesa cu versuri în limba română “Ce-ți cântă dragostea”. Artista este promovată la nivel internațional ca parte a unei strategii comune a Global și Warner. Global Records a devenit recent noul reprezentant exclusiv al Warner Music în România și vor colabora în vederea dezvoltării tinerei cântărețe.

Printr-un parteneriat al TVR cu Global Records, în urma unei selecții, Roxen a devenit reprezentanta României la Eurovision. Artista nu a reușit să se califice în finala Eurovision 2021, Liana Stanciu acuzând lipsa ei de experiență.

Comment here