Muzicale

Roxen – Escape (Home Edition)

Roxen a lansat o nouă piesă, numită “Escape”.

“Escape” reprezintă inaugurarea proiectului “Home Edition”, în care artiştii aduc în faţa publicului piese cu clipuri filmate acasă. Fiindcă suntem în plină pandemie de Covid-19, se practică distanţarea socială şi autoizolarea, deci videoclipurile filmate afară sunt excluse.

“Escape” este o piesă veselă, plină de ritm şi optimism, dansabilă, cu un sintetizator şi bas bine îmbinate. Roxen experimentează cu ţinute pline de sclipici, are părul mov şi stă în cele mai comode şi largi hanorace posibile.

“Pot să spun că “Escape” este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță” spune Roxen.

Acesta este doar primul videoclip “Home Edition” şi urmează clipuri similare de la INNA, Minelli, Cezar Guna şi Antonia, conform Global Records. Artiştii au filmat videoclipuri speciale, acasă pentru melodii de suflet.

Cât despre noua piesă Roxen, muzica este semnată de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red, textul a fost scris de Minelli, iar piesa a fost produsă de Alex Cotoi. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția aparține Loops Production. Roxen rămâne reprezentanta României la Eurovision 2021, după ce ediţia din acest an a fost anulată din cauza pandemiei Covid-19.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here