LIFE

Roxana Vancea s-a căsătorit. Imagini de la starea civilă

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cei doi s-au fotografiat pe rețelele de socializare, unde și-au demonstrat iubirea în fața tuturor, spunând «DA», în fața Ofițerului de la Starea Civilă.

Cererea în căsătorie a fost făcută pe 24 noiembrie, iar joi, cei doi au decis să-și concretizeze dragostea. Nu au vrut să se afle, astfel că nicio televiziune nu a fost prezentă la marele eveniment. Roxana Vancea și Dragoș Paiu (Syko, așa cum este el cunoscut în lumea fitness-ului) s-au căsătorit, iar la frumosul eveniment nu a lipsit nici fiul lui Dragoș, de care Roxana a avut mare grijă și l-a ținut de mână, în timp ce treceau strada. Roxana Vancea a purtat o rochie albă, scurtă, și o pereche de pantofi cu toc, pe când iubitul ei a ales un costum negru simplu, accesorizat cu o pereche de teniși.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a transmis Roxana Vancea în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here