LIFE

Roxana Nemeș este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Roxana Nemeș s-a alăturat celorlalte opt concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce, în ediția de sâmbătă trecută, Raluca Tănase a fost eliminată din competiție.

Participarea la “Bravo Ai Stil”, reprezintă pentru ea, un pas important în carieră și totodată, o provocare. Își dorește foarte mult ca publicul să o cunoască și ca om, ca personalitate și nu în ultimul rând, să o perceapă ca pe o femeie cu stil.

“Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere. Simt că voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Îmi doresc să învăț despre stil mai mult; ca artist, o echipă se ocupă de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect. Sper să fiu pe placul tuturor, am emoții uriașe”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș este un artist complet, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârstă de 4 ani, în față a peste 2.000 de spectatori, notează Libertatea. Au urmat 8 ani de balet, perioadă în care a câștigat numeroase concursuri de muzică și dans. Roxana Nemeș a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București.

Succesul pe plan artistic l-a cunoscut în anul 2010, cu primul single “Give a little more”, care a fost semnat cu cea mai mare casă de producție din Franța.   După această perioadă, artista a strâns în palmares, numeroase premii precum din cadrul: “Romanian Top Hits”, “Best New Act” și “Best Girl Act”.buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here