LIFE

Roxana Ionescu s-a căsătorit civil cu Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu (34 de ani) s-a căsătorit civil, joi, cu omul de afaceri Tinu Vidaicu. Vestea a fost dată într-un mod inedit, pe Instagram, chiar de Tinu. Bărbatul s-a filmat în mașină, la întoarcerea de la Starea Civilă, cu buletinul Roxanei, perforat în dreptul datei de expirare, notează click.ro.

Îmbrăcată în alb, toată numai un zâmbet, Roxana apare în plan secund. Cu siguranță, este o zi specială pentru Roxana și Tinu, care au trecut printr-o experiență cumplită în avara anului trecut, când vedeta a pierdut o sarcină în luna a șasea. Cununia civilă a avut loc la Timișoara și a reprezentat oficializarea unei relații de cinci ani.

Roxana a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu în 2019, la sfârșitul lunii aprilie, chiar de ziua ei, când cei doi au și făcut anunțul că vor deveni părinți. Din păcate, în cel de-al treilea trimestru de sarcină, fătul s-a oprit din creștere.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la vremea respectivă, într-o intervenție pe Instagram.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here