Stirile Zilei

Rovinari: Noi vești legate de cea de-a patra fabrică

Primarul Robert Filip speră ca Daniel Burlan să se țină de promisiune și să scoată la licitație materia primă pentru realizarea celei de a 4-a fabrici în Rovinari, cea de gips carton.

Managerul CE Oltenia a anunțat, la începutul lunii decembrie, că va demara procedurile de licitație. Robert Filip a criticat luni bune conducerea companiei pentru refuzul de a scoate la licitație șlamul dens care rezultă din arderea cărbunelui necesar fabricii de gips carton la Rovinari. Acum, lucrurile par că au intrat pe un făgaș normal.

“Îi mulțumesc domnului director pentru deschidere. În aceste momente de criză am fi singurii care ar face aproximativ 300 de noi locuri de muncă într-un câmp în care sunt, acum, bălării”, spune primarul de la Rovinari.

Robert Filip anunță că, în următoarele săptămâni, vor începe lucrările de anvelopare a încă 5 blocuri din oraș. Edilul continuă și investițiile de amenajare a parcărilor. Recent, în cartierul Vârț, a fost finalizat unul dintre cele mai mari parcuri realizate în ultimii ani la Rovinari.

Comment here