Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rotaru și-a depus candidatura. ”De data asta, sunt sigur că voi câștiga”

Marian Rotaru și-a depus, astăzi, candidatura pentru Primăria Târgu-Jiu, arătându-se încrezător că, de data aceasta, va câștiga alegerile de luna viitoare, dar și un număr de 8 consilieri municipali.

Fostul primar din Lelești a candidat și-n 2016, din partea PSRo, partid care, ulterior, a făcut alianță cu PSD în Consiliul Local Târgu-Jiu, iar Rotaru s-a ales cu funcția de director al Direcției Publice de Patrimoniu. Doi ani mai târziu, a apărut celebrul scandal ”Pedichiura” iar  Marcel Romanescu, ajuns primar în urma parțialelor din 2017, i-a desfăcut contractul de muncă.

Acum, Marian Rotaru candidează din partea Partidului Mișcarea Populară și este optimist că va reuși să-i convingă pe târgujieni să-i dea votul.  

Rotaru critică activitatea de la Primăria Târgu-Jiu și faptul că primarul Marcel Romanescu s-a plâns mereu că majoritatea PSD-ALDE-PSRo, din Consiliul Local, îi pune bețe-n roate.

Candidatul PMP la Târgu-Jiu a vorbit, la depunerea candidaturii, și despre lipsurile din oraș, faptul că-n unele cartiere sunt probleme cu rețelele de apă și canal ori cu străzile, dar a adus în discuție și faptul că nu se prea vede activitate pe șantierul de pe Calea Eroilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here