Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rotaru, Pasăre și Cristea asteapta decizia instantei. Romanescu: Procedura de evaluare, respectată în totalitate

Marian Rotaru, Hermina Pasăre și Narcisa Cristea- cei trei șefi pe care Marcel Romanescu îi vrea dați afară din Primăria Târgu-Jiu, au contestat în instanță calificativul Nesatisfăcător acordat de edil, în urma evaluării activității pe 2018.

”Au făcut asta pentru a nu le fi desfăcute contractele de muncă. Procedura de evaluare a fost respectată în totalitate” a comentat, astăzi, Marcel Romanescu după ce au apărut acuzații c-ar fi făcut evaluările subiectiv.

Hermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism, l-a informat pe primar că renunță la atribuțiile de arhitect-șef , urmând să-i fie delegate altei persoane.

Marian Rotaru spune că a contestat calificativul ”Nesatisfăcător” acordat de Marcel Romanescu, pentru că nici măcar o dată edilul nu i-ar fi reproșat, anul trecut, că nu și-a făcut bine treaba.

Fostul șef al Direcției Publice de Patrimoniu zice că nu putea fi dat afară pentru celebra fotografie cu pedichiura, pentru că fapta a avut loc în 2016.

Rotaru a anunțat, în presa locală, că va participa din nou la concursul pentru postul de director al Direcției de Patrimoniu, atunci când va fi organizat. Fostul primar din Lelești vrea să demonstreze că este capabil să-l câștige, apoi va demisiona.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here