Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rotaru: Parcarea Rodna trebuie scoasă la licitație și predată unui PRIVAT

Deși s-a ocupat, în calitate de șef al Direcției de Patrimoniu, ca parcarea de la Rodna să revină în administrarea Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru consideră că ar trebui gestionată de o firmă privată.

”Datorită unor chestiuni personale, nu s-a lăsat ca acea parcarea să fie scoasă la licitație. Eu am susținut să fie predată unui privat” a declarat Rotaru, în emisiunea Interviurile Infinit FM, într-o discuție cu liberalul Mihai Paraschiv, fost consilier municipal.

Opinia lui Rotaru este că Primăria Târgu-Jiu nu va putea niciodată să realizeze o parcare supraterană în zona Pieței Centrale.  

În disputa pe tema parcării, Rotaru i-a reproșat lui Paraschiv, în prezent director al societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc SA, starea proastă a autobuzelor.

Rotaru, candidat al Partidului Mișcarea Populară la Primăria Târgu-Jiu, a prezentat și o soluție la problema lipsei locurilor de parcare din municipiu. În opinia sa, ar trebui realizate 3 mari parcări gratuite- pe Insulița Jiului, lângă Parcul Coloanei Infinitului și în zona CET- și achiziționate 10 microbuze pentru transport în oraș.     

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here