Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Roșia, fără acord de mediu dar Boza și-a luat AL OPTULEA consilier? Filip: Se vede încă o dată că incompetența lor este fără margini!

”Se vede încă o dată că incompetența lor este fără margini!” Robert Filip, un nou atac la conducerea Complexului Energetic Oltenia, după ce Cariera Roșia a pierdut acordul de mediu, în urma unei decizii a instanței de judecată.

Primarul din Rovinari le cere șefilor companiei să plece acasă. Filip este revoltat, după ce a aflat că aceștia își organizează team-building-uri pe la Alba-Iulia și Sinaia, deși Complexul este în situație critică. În plus, în presa locală s-a anunțat că managerul Sorin Boza tocmai și-a angajat cel de-al optulea consilier personal, plătit cu 10.000 de lei pe lună. Este vorba despre Ioana Arvunescu, fosta directoare economică a CE Hunedoara.  

Filip crede că, dacă guvernanții își doresc, se pot găsi soluții pentru continuarea activității la Cariera Roșia, cea mai mare din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Liderul sindical Constantin Crețan spune că team-building-urile în care merg șefii Complexului Energetic Oltenia, din administrație sau sindicali,  sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here