Minerit și EnergieMotruStirile Zilei

Roșca știe cum poate fi recunoscută perioada 2001-2021. ”Unii n-au știut ce să ceară”

Liderul sindical Nelu Roșca este de părere că Legea nr.197 ar putea fi deblocată, dacă ar exista unitate în mișcarea sindicală din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

La Radio Infinit, președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța a declarat că în Legea nr.74, adoptată în acest an, ar fi putut fi inclusă la condiții speciale și perioada 2001-2021. Faptul că guvernanții nu recunosc cei 20 de ani, ca fiind lucrați în condiții speciale de către angajații CEO, îi afectează la vârsta de pensionare.

Roșca a afirmat că problema perioadei 2001-2021 ar putea fi rezolvată, dacă ar exista unitate în mișcarea sindicală, iar unii lideri n-ar mai fi catalogați de alții drept ”boși”.

Nelu Roșca i-a numit ”papagali” pe liderii sindicali din cadrul CEO pe care-i consideră vinovați de a fi dus în derizoriu mișcarea sindicală. Liderul de la Roșiuța a dat de înțeles că imaginea sa nu a fost afectată, pentru că, dacă ar da liber la înscrieri în sindicatul pe care-l conduce, ar ajunge la 1500 de membri.

Comment here