Minerit și EnergieStirile Zilei

Roșca promite vară fierbinte. Bunoaica, revoltat: Dăncilă mi-a spus, 2025-FINALUL

Nicu Bunoaica, revoltat după ce Nelu Roșca a avertizat că ”va fi o vară fierbinte” dacă guvernanții închid Termocentrala Turceni.

“Oamenii așteaptă și vom face acțiuni sindicale. Ba mai mult, am înaintat un document către Ministerul Economiei, chiar acum două zile, prin care solicitam să ne pună la dispoziție datele privind modificarea planului de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia. Sunt grupuri de interese care intervin în acest plan de reorganizare, în funcție de interesul pe care îl nutresc în acest sistem energetic din România. Nu o să acceptăm niciodată aceste chestiuni pentru care, în următoarea perioadă, cred că va fi o perioadă destul de fierbinte din acest punct de vedere” a declarat Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Cariera Roşiuţa.

Bunoaica, inițiatorul protestelor pentru reducerea vârstei de pensionare, consideră declarațiile lui Nelu Roșca penibile, după ce au fost cedate atâtea drepturi, și-l acuză că este ”jandarmul administrației”.

Nicu Bunoaica afirmă că fostul premier PSD, Viorica Dăncilă, i-a spus verde în față că anul 2025 va însemna finalul mineritului. Tocmai de aceea nu crede în declarațiile pe care le fac, acum, liderii marilor sindicate. Crede că-i preocupă mai mult cu câți membri mai rămân.  

Comment here