Minerit și EnergieStirile Zilei

Roșca: Pârvulescu confundă FNME cu un butic. Pârvulescu: Vrea să plece încă de la Congres

Scandal în Federația Națională Mine Energie. Tir de acuzații între Nelu Roșca și Dumitru Pârvulescu.

Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța amenință cu plecarea din FNME. Roșca acuză că Pârvulescu confundă FNME cu “un butic”, că are interese personale și că ”a bulversat compania cu definirea locului de muncă”. 

“A urmărit să-și asigure organizația sindicală, să acapareze și angajații de la Cariera Roșia, având în vedere că perimetrul Carierei Peșteana urmează să fie închis” afirmă Nelu Roșca.

Roșca anunță că își va consulta colegii din conducerea Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța privind plecare din FNME și înscrierea într-o altă federație.

În replică, Dumitru Pârvulescu spune că Nelu Roșca a căutat motive să părăsească FNME încă de acum un an, când nu a reușit să câștige alegerile pentru funcția de președinte.

Pârvulescu declară că Federația Națională Mine Energie își va păstra reprezentativitatea la nivelul Complexului Energetic Oltenia și în situația în care Sindicatul Liber de la Cariera Roșiuța, care are aproximativ 900 de membri, se va afilia altei federații sindicale.

Comment here