LIFE

Ronan Keating, fost membru al trupei Boyzone, va susţine un recital la Festivalul Cerbul de Aur

Starul irlandez Ronan Keating, fost membru Boyzone, celebru pentru hituri precum „When You Say Nothing at All” şi „If Tomorrow Never Comes”, va susţine un recital la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur”, care va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Artistul va susţine un recital pe 24 august, în seara de gală a festivalului, potrivit unui comunicat remis de Televiziunea Română.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său „When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor „X Factor” şi „All Together Now” şi antrenor vocal pentru talent show-ul „The Voice” (2016).

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur” va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele numele deja anunţate fiind Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.

Biletele pentru Festivalul Concurs „Cerbul de Aur” 2019 au fost puse în vânzare, cu preţuri pornind de la 70 de lei. Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here