LIFE

Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă unor spitale din Portugalia

Atacantul echipei Juventus Cristiano Ronaldo şi impresarul său Jorge Mendes au donat trei unităţi de terapie intensivă unor spitale din Portugalia, pentru a ajuta în lupta împotriva Covid-19, informează presa internaţională.

Două unităţi vor ajunge la Spitalul Santa Maria din Lisabona şi una, la Spitalul Santo Antonio din Porto. Fiecare unitate este formată din zece paturi, cu aparate de respiraţie artificială şi monitoare cardiace. Valoarea donaţiei se ridică la un milion de euro.

Câte un milion de euro au donat şi Lionel Messi şi Pep Guardiola. O parte din banii donaţi de atacantul FC Barcelona va ajunge la Spitalul Clinic din Barcelona, ia alta, la un centru medical din ţara lui natală, Argentina. Donaţia tehnicianului catalan a fost făcută către Fundaţiei Angel Soler Daniel, a Colegiului Medicilor din Barcelona, pentru achiziţionarea de materiale de protecţie, măşti şi ochelari, mănuşi, dezinfectant, şi de aparate de respiraţie artificială. Aceste materiale vor fi distribuite centrelor medicale din Catalonia.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemia de coronavirus. În acest moment, sunt raportate aproape 42.000 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 2.991 de decese.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here