LIFE

Romina Power continuă să îşi caute, după 25 de ani, fiica dispărută în Statele Unite

Cântăreaţa Romina Power a lansat un apel, prin intermediul contului ei de Instagram, privind căutarea fiicei ei Ylenia dispărute în New Orleans în urmă cu 25 de ani.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc”, a fost mesajul Rominei Power, care şi-a îndemnat fanii să partajeze fotografia.

Deşi cântăreaţa, în vârstă de 68 de ani, nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi (76 de ani), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Fiica mai mare a celor doi se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. Mulţi au speculat că tânăra se îndrăgostise de el. Părinţii ei au vorbit ultima dată cu Ylenia la telefon pe 1 ianuarie. De la acel moment au fost lansate numeroase ipoteze. Unul dintre martorii credibili a afirmat că Ylenia Carrisi consuma droguri şi că s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi. Alţii au spus că ar fi fost inclusă într-un program de protecţie a martorilor şi a fost nevoită să îşi schimbă înfăţişarea şi numele. În luna iunie 2011, săptămânalul german Freizet Reuve scria că se afla într-o mănăstire.

De-a lungul anilor au fost făcute numeroase investigaţii, însă fără vreo concluzie. Moartea tinerei a fost declarată în 2014, de un tribunal din Brindisi, la cererea tatălui ei.

Romina şi Al Bano au reprezentat unul dintre cele mai de succes duete din Europa anilor 1970 – 1980. S-au cunoscut în 1969, în timpul unor filmări. El era deja un compozitor de succes, ea – actriţă, fiica starului american Tyrone Power şi a actriţei mexicane Linda Christian. Au început cariera muzicală în 1975 şi au avut succes timp de aproximativ 25 de ani. În 1985, au reprezentat Italia la Eurovision. Au avut patru copii, Ylenia fiind primul născut. Cuplul a divorţat în 1999. Sentinţa definitivă a venit trei ani mai târziu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here