LIFE

”Românii au talent”, cel mai slab debut din cele 10 sezoane

Pro TV a dat, vineri, startul celui de-al zecelea sezon al show-ului ”Românii au talent”. Cifrele emisiunii au fost sub toate celelalte ediții de debut din cele nouă sezoane.

Dacă, până acum, show-ul nu a coborât sub 3 milioane de telespectatori, anul acesta, ”Românii au talent” a fost urmărit de 2,6 milioane de persoane din întreaga țară. Chiar și așa, ”Românii au talent” își păstrează supremația. Cifrele au fost duble și chiar triple față de Antena 1 și Kanal D, însă diferențele s-au mai diminuat față de anii trecuți. Paginademedia.ro prezintă audiențele obținute de show-ul ”Românii au talent” în debutul celui de-al zecelea sezon:

NAȚIONAL. Show-ul Pro TV a avut, la prima ediție, peste 2,6 milioane de telespectatori în fiecare minut de difuzare. Cifrele sunt mult sub debutul de anul trecut, cu aproape un milion de persoane. Sezonul nouă, cel din 2019, a avut la prima ediție, difuzată pe 8 februarie, peste 3,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări. În 2018, show-ul de pe Pro TV care a debutat pe 16 februarie, a avut în jur de 3,4 milioane de telespectatori. Chiar și așa Pro TV a avut cifre mai mult decât duble față de locul secund, ocupat de Kanal D, care a fost urmărit pe același interval de 1,1 milioane de persoane. Postul a avut, pe interval, serialul turcesc ”Mă numesc Zuleyha”, urmat de ”Bravo, ai stil”. Antena 1 a programat două filme, ”Lucy” (cu Scarlett Johanson și Morgan Freeman) și ”John Wick”.

URBAN. Românii au talent a atras în mediul urban peste 1,3 milioane de persoane, cu peste 500.000 de persoane mai puține față de debutul din 2019. Cifrele au fost de trei ori mai mari decât cele obținute de locul al doilea, ocupat de Kanal D, cu serialul turcesc. Față de Antena 1, Pro TV a avut audiențe de patru ori mai ma

COMERCIAL. Publicul tânăr a fost tot la Pro TV. Show-ul de talente a fost urmărit de puțin peste 560.000 de persoane și a obținut o cotă de piață de 41,8%. Anul trecut, show-ul de talente de pe Pro TV, cu Andra, Andi, Mihai Petre și Florin Călinescu juranți, a obținut o medie de 810.000 de persoane (48% cotă de piață). A fost de trei ori peste Antena 1, care era a doua cea mai urmărită televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here